Woonsterk staat voor expertise, praktische en haalbare ontwerpen, onafhankelijkheid, innovatie, coördinatie, transparantie en vooral voor uw eigen stijl.

Wonen is belangrijk

Iedereen in Nederland woont ergens en iedereen wil zich thuis voelen op die plek. Het hebben van een ‘thuis’ is van vitaal belang voor uw welzijn en daarom wordt er zoveel aandacht aan besteed. Denk aan de tv-programma’s over woninginrichting, de vele meubelboulevards, bouwmarkten en de mooie woonbladen.

Geld, tijd en stress

Ondanks, of misschien juist dankzij, het grote aanbod op huis- en interieurgebied worden verbouwingen, verhuizingen of een nieuwe inrichting vaak als onbevredigend, te duur en te stressvol ervaren. Er zijn meer kosten dan gepland, het duurt veel langer dan beloofd, er zijn verkeerde materialen gebruikt of u heeft, achteraf gezien, zelfs verkeerde keuzes gemaakt.

Daarom!

Het is geen wonder dat het kan misgaan want het is voor veel mensen geen dagelijkse kost om een verhuizing of verbouwing te regelen. Door al die ongeluksverhalen inclusief persoonlijke ervaringen, is Woonsterk ontstaan.

Onze filosofie is onze werkwijze:

Met de vakkundige, transparante en persoonlijke aanpak van de mensen van Woonsterk maakt u van uw woning een persoonlijk ‘thuis’. 
En u voorkomt samen met Woonsterk dure vergissingen, er wordt u tijd bespaard omdat Woonsterk u werk uit handen neemt. U kunt met een gerust hart laten (ver)bouwen en herinrichten.