Woonsterk is een jong bedrijf met oeroude ervaringen op het gebied van interieurontwerp en verbouwen.

Wie

Mijn naam is Ronny de Vré, oprichter van Woonsterk. Na jaren gewerkt te hebben voor non-profitorganisaties heb ik toch gekozen voor een plan dat al jaren in m’n hoofd zat.
 Na het behalen van het HMC-certificaat Interieurontwerp (Hout & Meubel College) ben ik dan ook aan de slag gegaan met mijn opvatting over woonplezier en werd Woonsterk opgericht in november 2016.

Missie

Een verbouwing of opknapbeurt is niet niks. Woonsterk begeleidt en coördineert die van idee tot en met de professionele uitvoering. 
Ook hecht Woonsterk groot belang aan duurzaamheid en hergebruik. Er wordt onnoemelijk veel huisraad- en rommel weggegooid en dat heeft negatieve gevolgen voor het milieu en op den duur voor ieders woonomgeving. Wij werken daarom het liefst met hergebruikte en duurzame materialen.

Visie

Door schade en schande wijs geworden heb ik een overzichtelijke werkwijze ontworpen en getest, die verkeerde keuzes en fouten bij een verbouwing moet voorkomen en dat scheelt stress, tijd en dus geld.
Woonsterk werkt onafhankelijk van woonwinkels, bouwbedrijven, keuken- en sanitairinstallateurs, etc. zodat de klant ook écht vrij kan kiezen.
 Het mooie is dat diezelfde bedrijven en uitvoerders dit ook prettig vinden: Woonsterk heeft al veel voorwerk gedaan voordat er een order geplaatst wordt en er is veel minder kans op een ontevreden klant. Inmiddels beschikt Woonsterk over een select netwerk aan vakmensen en bedrijven op het gebied van (ver)bouwen, woninginrichting en materiaalbewerking.

Maatschappelijk ondernemerschap

Woonsterk werkt samen met maatschappelijke organisaties en hun cliënten en hecht groot belang aan het gebruik van bouw- en interieurmaterialen die zo min mogelijk milieufootprint achterlaten.